Auto Mimosa Punch, Auto Trichome & Cream en Durban Dew
Levering binnen 24 uur - 35 jaar ervaring - 70+ Cannabis Cups - Veilig betalen - Discreet en snel

Webversie

ALLE PRODUCTEN


AANBIEDINGEN


Introductie van nieuwe wietzaden!

THC Levels

Bij Dutch Passion werken we hard om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste en nieuwste genetica tot hun beschikking hebben. We zijn daarom erg trots om onze 3 nieuwste soorten te introduceren: Durban Dew, Auto Mimosa Punch en Auto Trichome & Cream.

Bestel nu

Auto Mimosa Punch

Als je op zoek bent naar een autoflower van de allerbeste kwaliteit, met een hoog THC-gehalte en een echte ‘knock out punch’, die ook nog eens geschikt is voor het kweken op zolder, in een kast of op een andere plek waar hoogte een beperkende factor is, zoek dan niet verder!   

De nieuwe toevoeging aan onze autoflowercollectie is gebaseerd op de prijswinnende genetica van de beroemde ‘Mimosa’, een clone-only strain uit Noord-Amerika. Mimosa is oorspronkelijk voortgekomen uit een kruising van Clementine met Purple Punch. Het Dutch Passion-team van veredelaars heeft deze strain gekruist met een autoflowering Purple Punch. Alle feno’s zijn groen en hebben mooie, glanzende bladeren, maar de krachtige genetica heeft zeker die extra (purple) punch!

Bestel nu

Auto Trichome & Cream

Wanneer je een premium stek van een fotoperiode Cookies & Cream (Starfighter x Girl Scout Cookies) kruist met een van onze meest frosty autoflowers, is het resultaat geweldig! Een zeer potente autoflower met glanzende bladeren en schitterende trichomen. Dit is zelfs een van de autoflowers met de hoogste dichtheid van trichomen die we ooit hebben gezien!

Auto Trichome & Cream is een vigoureuze plant met medium tot grote toppen. Een van de fenotypes heeft prachtige paarse tonen. De toppen geven een fruitige geur af tijdens de bloei, en het deegachtige en romige deel van het profiel komt vooral naar voren wanneer de toppen goed gedroogd en gecured zijn. Een zachte en zoete smaak streelt de tong bij de exhale, zowel bij het vapen als bij het klassieke roken van een joint.

Bestel nu

Durban Dew

Durban Dew is een resistente Sativa-dominante hybride met een zeer grote oogst en een gemiddelde bloeitijd van 8-9 weken. Ze is gemakkelijk te kweken en geschikt voor zowel de beginner als de expert.

Het is een ideale soort voor de veeleisende kweker die op zoek is naar een vigoureuze soort die wel tegen een stootje kan, ideaal voor de buitenkweek en de kweek in kassen.

Durban Dew is een krachtige THC-rijke cannabissoort met een hoog cannabinoïdenprofiel en terpenenprofiel. De geur en smaak zijn zeer sterk en doordringend met voornamelijk zoete, zure en fruitige tonen.

Ze heeft een energieke en heldere up-high. Het geestelijke effect is zeer oppeppend, sociaal, creatief en houdt langdurig aan.

Bestel nu
Dutch Passion

Mijn Account
Klantenservice
Veelgestelde Vragen
Keuzehulp